Kapcsolat
Kenesei Marcell
FESZTIVÁL IGAZGATÓ
kenesei.marcell@balinthaz.hu
Berényi Péter
PROJEKTVEZETŐ
berenyi.peter@@balinthaz.hu
Beszédes Noémi
PROJEKTKOORDINÁTOR
beszedes.noemi@balinthaz.hu
Somogyi Zsófi
PROJEKTKOORDINÁTOR
somogyi.zsofia@balinthaz.hu
Kriston Linda
PROJEKTKOORDINÁTOR
kriston.linda@balinthaz.hu
CÉLJAINK
A JCC Budapest - Bálint Ház célja, hogy a Judafest rendezvényeken keresztül közelebb hozza az emberekhez a kortárs zsidó kultúrát, mégpedig az egyes művészeti ágak hazai és nemzetközileg is ismert és elismert képviselőinek közvetítésével. Emellett szeretnénk minél több zsidó embert bekapcsolni a zsidó közösségi életbe, alkalmakat teremteni a barátkozásra és közös kulturális gyökereik megismerésére, miközben tartalmas kikapcsolódást és szórakozást is kínálunk.

A Judafest Magyarországon, elsősorban a magyar közönségnek szól, ezért kiemelt helyen foglalkozik a magyar, zsidó alkotók műveivel, előadásával, az őket érintõ eseményekkel, problémákkal. A Judafest célja, hogy minél több részben vagy egészben a zsidóságtól eltávolodott embert újra bekapcsoljon a közösség életébe. Eseményeink a vallási sokszínűséget, a demokráciát, a párbeszédet, a meghallgatást illetve a különböző emberek egymástól tanulását tekintik értéknek, ezeket a folyamatokat kívánják támogatni.
Mindenkit nagy szeretettel várunk aki nyitott a zsidó kultúra, művészet és közösség felé, vallástól, világnézettől, politikai hovatartozástól függetlenül.